TACK FRÅN GUNDI

 
Ingegerd har just kommit hem från Kreta. Hon hade med sig till Gundi och hennes hundar: 5.000 kronor i bidrag från CHANS och 3.000 kronor från hundsponsorer. Här nedan är Gundis tack. En rapport med bilder från Ingegerd kommer snart på hemsidan.

Hej kära vänner!
Nu vill jag tacka riktigt riktigt mycket för alla pengar. Så underbart! Tillsammans med Ingegerd har jag redan köpt frontline till alla hundar och katter, och behandlat dem. Och nästa fredag kommer en ny hund som heter Doris att kastreras. Hon är dräktig. Jag hittade henne för några dagar sedan på gatan, alldeles utsvulten. Och jag trodde att hon var mycket gammal eftersom hon inte hade några framtänder alls. Men Eleni, veterinären, har undersökt henne och säger att hon troligen bara är mellan 3 och 5 år gammal. Framtänderna är brutna. Hon gissar att någon slagit henne i ansiktet med något hårt så tänderna förstörts. Stackars lilla hund! Jag är glad att jag tog hand om henne, och hon är en sån snäll och vänlig liten hund. Hon är fortfarande rädd för att gå in i huset, men kommer att lära sig. Just nu sitter hon i bilen och väntar på mig medan jag är inne på internetcaféet.
Så för tillfället har jag 19 hundar och 15 katter. Ingegerd kommer att berätta mer! Det var så roligt att hon kom på besök.
Än en gång, stort tack från mig och alla djuren för all hjälp!
Hälsningar
Gundi